Следни активности:

Прес центар

Објавено на 2017-04-06
picПочитувани Приврзокот на СДСМ, ЛДП повторно по насоките од централата на СДСМ, се обидува да ја дефокусира јавноста од Тиранската платформа и елементите во неа кои треба да ја разнебитат Македонија! И покрај сите нивни празни прес конференции, јавноста не потпаѓа под некрофилните политики кои битолската опо...

Објавено на 2017-03-24
picПочитувани Велепредавството и  тајните и темни сценарија на Заев за доаѓање на власт и по цена на исчезнување на македонскииот идентитет, предизвикува толку силни чувства кај македонскиот народ што не постои прес конференција, диверзија или човек, дали од СДСМ или ЛДП, кој ќе ги натера луѓето да заборават и...

Објавено на 2017-03-23
picПочитувани,Очигледно е дека битолската опозиција доби директива од централата на СДСМ во Скопје да се појавува секој ден на беззначајни прес конференции, заради една единствена причина а тоа е да ја дефокусира јавноста од нивната Тиранска платформа.За разлика од СДСМ кои секојдневно работат на разнебитување на Македо...